Fotografie – Communiceer met Beeld 2017-03-14T09:35:49+00:00

Fotografie – Communiceer met Beeld

De teksten op uw website zijn natuurlijk van cruciaal belang om de diensten van uw bedrijf zo optimaal mogelijk te omschrijven. In de huidige realiteit van snel en mobiel internet willen uw klanten met een druk op de knop inzicht hebben in uw bedrijf. Niet alleen willen zij informatie hebben over wat u verkoopt aan producten of diensten, uw klanten willen ook weten wie de producten of diensten aan hem of haar leveren en vooral ook hoe dat in zijn werk gaat.

Fotografie geeft inzicht in de diensten of producten van uw bedrijf en geeft uw klanten een gevoel over de kwaliteit die zij met zijn aankoop of inhuur van uw producten of diensten in huis krijgen. Een beeld is sterker dan woorden en met goede fotografie laat u zien waar uw bedrijf voor staat. Goede afbeeldingen geven vorm aan het imago van uw bedrijf.

Fotografie – Niet alleen voor klanten, ook voor werknemers!

Bedrijfsfotografie is niet alleen zeer geschikt om te communiceren met uw klanten, het is ook een uitgelezen kans om te communiceren met uw werknemers. Zowel met uw bestaande werknemers als met uw toekomstige werknemers.

Met onze foto´s overtuigt u uw klanten van de kwaliteit van uw producten en diensten. Daarnaast trekt u gemakkelijker nieuw personeel aan omdat u in één oogopslag laat zien waar uw bedrijf voor staat en wat uw bedrijf doet.

Met bedrijfsfotografie kunt u zeer direct een representatieve indruk geven van de werkzaamheden en de sfeer in uw onderneming. U kunt potentiële werknemers laten zien hoe fijn, interessant of uitdagend het is om in uw organisatie te werken.

Zo werft u nieuw personeel op de meest authentieke manier.

Neem nou bijvoorbeeld Shirley.

Vorige week zat ze nog teleurgesteld bij het UWV op de bank te wachten op een gesprek.

Tot ze op haar telefoon uw mooie responsive website zag met een vacature voor een enthousiaste copywriter voor professionele webteksten. De website en de foto’s spraken haar direct aan en ze belde gelijk voor een afspraak.

Nu bezoekt Shirley uw klanten en doet zeer enthousiast haar werk. Shirley is blij met haar nieuwe baan en ook de collega’s zijn enorm tevreden!

Shirley’s reactie: “Ik wist gewoon direct dat ik mijn droombaan had gevonden”.

Bedrijfsfotografie helpt om de diensten van uw bedrijf zichtbaar te maken!

Natuurlijk weten u en uw bestaande opdrachtgevers welke geweldige machines en hijskranen u verhuurt en dat uw personeel opgeleid en gecertificeerd is om hiermee te werken. Maar nieuwe potentiële klanten weten dat niet. U kunt hiervoor gaan adverteren, maar beter is het nog als potentiële opdrachtgevers worden aangetrokken door uw website. Een tekst die is geoptimaliseerd voor zoekmachines samen met goede afbeeldingen trekt immers de aandacht van opdrachtgevers en personeel.

Professionele afbeeldingen met onbeperkte licentie

Liberty Solutions kan passende fotografie voor u verzorgen. Dit is met name van toepassing voor eigen projecten, het in beeld brengen van een project of de diensten die uw bedrijf verzorgt.

Voor andere doelen kan het zinvol zijn om bestaande afbeeldingen aan te schaffen. U koopt dan een licentie voor het gebruik van een of meerdere afbeeldingen die eerder zijn gemaakt door fotografen of grafisch vormgevers. De afbeeldingen worden (‘in stock’) opgeslagen en een gebruikerslicentie hiervoor kan worden gekocht via een ‘beeldbank’. Het principe van het maken van afbeeldingen voor commercieel gebruik wordt stock fotografie genoemd.

Tegenwoordig wordt stock fotografie gebruikt door veel bedrijven, van tijdschriften en boekenuitgevers tot (binnenhuis)architecten, drukkerijen en marketing firma’s.

Een beeldbank heeft veelal een enorme collectie foto’s en afbeeldingen beschikbaar voor gebruik onder bepaalde voorwaarden. Door stock fotografie te gebruiken kunnen licentiehouders snel de beschikking krijgen over foto- en kunstbestanden tegen een lagere prijs en sneller dan wanneer een fotograaf of kunstenaar ingeschakeld moet worden om exclusief materiaal te maken.

liberty-solutions-professionele-afbeeldingen-met-onbeperkte-licentie

Liberty Solutions bouwt visueel aantrekkelijke websites met goede vindbaarheid door professionele teksten en passende afbeeldingen

Wilt u meer weten over het visueel aantrekkelijk maken van uw website?
Wij informeren u graag over de mogelijkheden van professionele afbeeldingen.

Dat wil ik ook! Doe mij maar een offerte!