Professionele webteksten 2017-03-14T09:35:49+00:00

Professionele webteksten schrijven is een vorm van kunst!

Natuurlijk wilt u dat uw website over goede teksten beschikt. Hiermee wordt uw website sneller en vaker gevonden. Ook blijven bezoekers dan langer op uw website.

U krijgt dan al snel meer bezoekers, meer offerteaanvragen en meer klanten.

Het schrijven van goede webteksten is maatwerk. Een tekst die is geschreven door een professionele tekstschrijver bevat de juiste informatie, stijl en zoekwoorden. Bovendien bevat een goede tekst een duidelijke structuur en is opgebouwd uit lekker lopende zinnen.

Onze ervaren tekstschrijvers leveren professionele webteksten op niveau.

Dit zijn gestructureerde, goed lopende webteksten die volledig op uw doelgroep zijn gericht. Bovendien bevat deze unieke content de juiste zoekwoorden. Hiermee wordt uw website dus nog sneller gevonden. U bereikt dan ook al snel meer bezoekers én meer klanten. Zo onderscheidt u zich van uw concurrenten en bent u ze altijd één stap voor.

Liberty Solutions schrijft unieke, professionele teksten voor u

Het schrijven van duidelijke content voor een website, is niet iets dat iedereen zomaar kan. Een goede webtekst moet aan heel veel punten voldoen. Zo moet deze op de doelgroep zijn gericht, duidelijk en leesbaar zijn, voldoende informatie bevatten en over de juiste zoekwoorden te beschikken. Bovendien moet een tekst uniek en onderscheidend zijn. Professionele webteksten schrijven is dus een vorm van kunst. Dankzij de juiste content wordt de vindbaarheid van uw website vergroot.

Liberty Solutions werkt samen met ervaren, professionele tekstschrijvers. Dit zijn universitair opgeleide tekstschrijvers. Zij zorgen voor duidelijke, leesbare content voor uw website. Dit zijn lekker lopende teksten die uit de juiste trefwoorden bestaan en zijn voorzien van een passende structuur en alinealengte. Voor de bezoeker is het in een oogopslag duidelijk waar de tekst overgaat en hiermee is zijn of haar interesse direct gewekt.

Voordat een tekstschrijver aan de slag gaat met de content, voert deze eerst een concurrentieonderzoek uit. Aan de hand van dit onderzoek kan de copywriter de onderscheidende punten van uw product of onderneming in de teksten vermelden. Er komen dus echt unieke teksten op uw website te staan. Zo onderscheidt u zich van de concurrenten en bent u ze altijd een paar stappen voor.

Professionele webteksten met een optimale vindbaarheid

Nieuwe teksten of redigeren door universitair opgeleide tekstschrijvers.

U kunt ervoor kiezen om uw webteksten in zijn geheel te laten schrijven, maar ook het herschrijven of redigeren van uw eigen teksten is mogelijk.

Herschrijven van teksten

Is uw website al voorzien van webteksten, maar wilt u deze laten herschrijven? Ook dan kunnen onze tekstschrijvers dit voor u doen. Hierbij worden uw huidige teksten omgezet naar goed lopende, unieke teksten met een duidelijke structuur. Verder zijn uw teksten dan ook voorzien van de juiste zoekwoorden.

Redigeren van teksten

Onze tekstschrijvers kunnen uw teksten ook redigeren. Hierbij worden de bestaande webteksten gecorrigeerd. Onjuistheden, zoals grammaticale fouten, een verkeerde spelling of een vreemde zinsopbouw, worden dan uit uw teksten gehaald. Na het redigeren is uw website voorzien van foutloze, unieke content.

Heldere communicatie

Liberty Solutions staat voor heldere communicatie en een duidelijke rolverdeling. Als ondernemer weet u als geen ander waar uw bedrijf voor staat en dat u producten of diensten levert van een hoge kwaliteit. Voordat wij met uw webteksten aan de slag gaan, nodigen wij u eerst uit voor een kennismakingsgesprek. Hierbij vragen wij naar uw diensten of producten, uw doelgroep en uw doel. Zo vragen wij u wat er bijzonder is aan uw producten of diensten en waarom deze onderscheidend zijn. Aan de hand van deze analyse beschikken wij over de juiste informatie. We kunnen dan unieke, volledig geoptimaliseerde teksten leveren van een hoge kwaliteit.

Voordat de teksten op uw website worden geplaatst, sturen wij deze naar u toe. Pas als u de teksten volledig heeft goedgekeurd plaatsen wij deze op uw site. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat deze unieke content volledig aansluit op het design van uw website. Zo zijn de teksten voorzien van een aanspreekbaar lettertype en passende kleur. Uw webteksten worden nog meer versterkt door het professionele fotomateriaal, dat wij bij de content plaatsen. Hierdoor worden de teksten nog aantrekkelijker voor de bezoeker.

Natuurlijk leveren wij enkel unieke content. Dit zijn teksten die op geen enkele andere website te vinden zijn. Onze teksten zijn dus origineel. Voordat wij de content op uw website plaatsen, checken wij de uniekheid met een speciaal programma. Hierbij gaan wij na of de teksten of delen ervan niet al voorkomen op andere websites. Bij ons bent u dus zeker van unieke, originele content.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil u ons graag inzetten voor het schrijven van webteksten? Of het herschrijven of redigeren van uw huidige webteksten? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Liberty Solutions is bereikbaar via 085 – 7730303 en info@libertysolutions.nl. Via deze website kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, sturen wij u een offerte toe. Hierin hebben wij alle mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Wilt u meer weten over het schrijven van professionele teksten voor uw website?
Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor sublieme en unieke content.

Dat wil ik ook! Doe mij maar een offerte!