Webdesign 2017-03-14T09:35:49+00:00

Webdesign is het online vormgeven van waar uw bedrijf voor staat

Met een stijlvolle, mooie website maakt u een goede eerste indruk op uw bezoekers én vergroot u de online vindbaarheid van uw bedrijf. Het is dan ook uw visitekaartje.
Een professioneel webdesign vraagt dus om een serieuze aanpak.

Professioneel webdesign

Als full-service internetbureau staat Liberty Solutions bekend om webdesign met stijl. Voor iedere klant bieden wij een passende oplossing. Als wij een website voor u ontwerpen, bestaat deze uit:

  • Een stijlvol webdesign
  • Professionele webteksten
  • Goede foto’s
  • Een eenvoudig onderhoudssysteem

Een stijlvol webdesign

Dankzij een stijlvol webdesign vertegenwoordigt u uw bedrijf online op een pakkende wijze. Wij ontwikkelen een unieke website voor u, waarbij het design volledig aansluit op de huisstijl van uw bedrijf. Deze website is dus in overeenstemming met uw andere bedrijfsuitingen. Voordat wij met het ontwerp aan de slag gaan, analyseren wij eerst uw wensen. Vervolgens stellen wij een eerste ontwerpplan op. Pas na uw goedkeuring, gaan wij aan de slag met het webdesign.

Professionele webteksten

Liberty Solutions werkt samen met professionele en ervaren tekstschrijvers. Zij leveren informatieve en duidelijke content voor uw website. Wij plaatsen deze teksten weer op uw website. Hierbij voorzien wij de teksten van een passend lettertype en kleur, zodat ze volledig aansluiten op het design van uw website. Deze professionele webteksten zijn voorzien van de juiste zoekwoorden. Hierdoor wordt uw website sneller gevonden. U krijgt dan al snel meer bezoekers én klanten.

Goede foto’s

Fotografie maakt een onderdeel uit van het webdesign. Een mooie foto zegt vaak veel meer dan een tekst. Wij voorzien uw website van professioneel fotomateriaal, dat volledig bij de stijl van uw website past. Met de juiste, goede foto’s geeft u de bezoeker direct informatie over uw diensten of producten. Bovendien wordt de content hiermee ook versterkt. Liberty Solutions plaatst unieke, duidelijke foto’s op uw website, waarmee bezoekers nog sneller worden overtuigd van de kwaliteit die u biedt.

Een eenvoudig onderhoudssysteem

Wij bouwen websites met gebruiksvriendelijke CMS pakketten. Hiermee kunt u uw eigen website eenvoudig onderhouden. U bent dus niet afhankelijk van een ‘webmaster’ en heeft alles helemaal zelf in de hand. Met een CMS pakket houdt u uw website altijd up-to-date en kunt u deze voorzien van de nieuwste teksten en foto’s.

Webdesign is het vormgeven van waar uw bedrijf voor staat op het internet.

Vindbaarheid en boeiende inhoud als onderdeel van strategisch Webdesign

Strategisch webdesign

Ons webdesign is niet alleen stijlvol, maar ook strategisch. Het gaat er vooral om dat u online snel gevonden wordt en dat bezoekers op uw site blijven. U kunt uw website vergelijken met een etalage. Hiermee moet u direct de interesse wekken van uw (potentiële) klanten. Door uw bedrijf online goed te presenteren, krijgen bezoekers meer interesse in uw diensten of product. Ze willen er dus meer over weten en gaan sneller tot actie over. Hierin speelt een strategisch webdesign dus een grote rol.

Een volledig geoptimaliseerde website

Liberty Solutions ontwikkeld een stijlvol vormgegeven WordPress-website voor u. Deze is volledig geoptimaliseerd en komt dan ook tevoorschijn in alle zoekmachines. Als full-service internetbureau werken wij al jaren met het populaire WordPress. Dit succesvolle CMS kennen we dan ook van binnen en van buiten. Wij voorzien uw website van de meest recente WordPress-versie.

Altijd een duidelijke weergave

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw website op ieder scherm volledig en duidelijk wordt weergegeven. Wij bouwen dan ook een website voor u, welke geheel responsive is met het apparaat dat de bezoeker gebruikt. Dit betekent dat de website zich aanpast naar het apparaat, waarmee deze wordt bekeken. Het maakt dus niet uit of uw website met een laptop, desktop, smartphone of tablet wordt bezocht; deze wordt altijd volledig en duidelijk weergegeven. Het webdesign en de informatie passen zich direct aan naar de schermgrootte.

Daarom kiest u voor Liberty Solutions

Waarom kiezen voor Liberty Solutions? Het antwoord is simpel. Wij bieden u namelijk:

  • Een heldere communicatie
  • Een persoonlijke service
  • Een volledig geoptimaliseerde website
  • Een strategisch webdesign
  • Een website die aan de huidige criteria voldoet
Voordat wij met het websiteontwerp aan de slag gaan, vragen wij eerst naar uw wensen en uw visie. Zo hebben wij een goed beeld van wat u doet en wat u wilt uitstralen. Deze analyse vormt de basis voor de werkzaamheden. Vervolgens stellen wij een offerte op en bieden u deze aan. Als u hiermee akkoord gaat, gaan we aan de slag met het eerste ontwerpplan.
Voordat we uw website bouwen, laten wij u het eerste ontwerpplan (het webdesign) zien. Dit plan vormt de basis van uw uiteindelijke website. Het ontwerpplan beschrijft het gebruik van de grafische elementen, de lay-out, de webteksten en de technische werkzaamheden. Pas als u dit plan heeft goedgekeurd, beginnen wij pas echt met de werkzaamheden, zoals het webdesign.
Als full-service internetbureau bieden wij u altijd een persoonlijke service op maat. Zo kunnen wij uw domeinnaam registeren en de webhosting voor u verzorgen. Hierbij vragen wij een domeinnaam voor u aan en koppelen deze aan webruimte. Dit doen wij altijd bij een betrouwbaar hostingbedrijf met een snel en veilig datacenter. U bent er dan ook van verzekerd dat uw website altijd online is.
Om er zeker van te zijn dat uw website optimaal wordt weergegeven, testen wij iedere stap. Zo voeren wij een controle uit op alle bekende browsers, zoals Internet Explorer, Google Chrome, Firefox en Safari. Bij deze controle gaan we na of uw website volledig wordt weergegeven. Nadat wij uw website uitvoerig hebben getest, presenteren wij u een eerste release. Hierbij doorlopen we, samen met u, alle details en noteren we verdere wensen. Vervolgens voeren we enkele aanpassingen door. Pas na uw goedkeuring, leveren wij de website op en is deze klaar om ‘Live’ te gaan.
Als u uw website heeft goedgekeurd en de ‘Live’ status heeft bereikt, is deze online zichtbaar voor de bezoekers. Het is ook mogelijk om uw website ‘Casco’ te leveren. Hierbij bouwen wij uw website en voorzien deze van een stijlvol webdesign. Deze is dan klaar om online te gaan en u voert het onderhoud zelf uit. Bij ons kunt u de keuze maken tussen Casco en Beheer via een SLA, een Service Level Agreement.
Niet alleen uw website, maar ook de techniek en de software vergen het nodige onderhoud. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Natuurlijk kunt u zelf uw website up-to-date houden. Wij zorgen er dan voor dat het technische gedeelte en de software van uw website onderhouden worden. Ook voeren we dan een dagelijkse back-up uit. Zo voorkomt u dat er informatie verloren gaat. Door het beheer en onderhoud uit handen te geven, kunt u zich focussen op andere werkzaamheden binnen uw bedrijf.

Vraag snel en vrijblijvend een offerte aan

Wilt u dat wij een website voor u maken? Of wilt u uw huidige website voorzien van een nieuw webdesign? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar via 085 – 7730303 en info@libertysolutions.nl. Of vraag geheel vrijblijvend online een offerte aan. Wij sturen u dan een offerte terug, waarin wij alle mogelijkheden voor u op een rijtje hebben gezet.

Dat wil ik ook! Doe mij maar een offerte!