Zoekmachine Marketing 2017-03-14T09:35:49+00:00

Zoekmachine Marketing – SEA

Zoekmachine Marketing

Doelgericht uw klanten benaderen met Zoekmachine Marketing

Hoe geweldig zou het zijn om uw potentiële klanten direct te kunnen benaderen en hun interesse te wekken voor uw dienst of product? Met de digitale mogelijkheden die we online tot onze beschikking hebben kunnen de doelgerichte marketing en reclame uitingen doen naar uw doelgroep.

Google verwerkt iedere seconde meer dan 50.000 zoekopdrachten wereldwijd. Dit zijn ook personen in uw doelgroep die op zoek zijn naar uw product of dienst. Door te adverteren in zoekmachines bereikt u potentiële klanten die een koopintentie hebben.

Door het opstellen van tekstadvertenties en hier zoekwoorden aan te koppelen die op uw productpagina ook voorkomen zorgt u ervoor dat advertenties alleen getoond worden aan personen die het door u opgegeven zoekwoord hebben gebruikt in hun zoekopdracht.

Hierdoor kunt u uw potentiële klanten direct benaderen en hun interesse te wekken voor uw dienst of product!

Zoekmachine Marketing

Zoekmachine Marketing is zeer efficiënt

Zou het niet geweldig zijn om zo doelgericht te kunnen werken dat uw reclame uiting direct onder de aandacht komt van de mensen waarvan wij weten dat zij interesse hebben in uw product of dienst?

Als voorbeeld; U heeft een beddenspeciaalzaak in Amsterdam en uw topproduct is een matras van LazyBorn. Natuurlijk wilt u de verkoop hiervan stimuleren en de aandacht voor deze serie matrassen krijgen van de mensen die hiernaar op zoek zijn. We weten dat een conventionele manier van reclame maken een laag rendement oplevert. Slechts 2 op de 1000 personen die uw reclame zien zouden een potentiële klant kunnen worden. U plaatst een advertentie in de lokale krant met een oplage van 10.000 stuks. Met uw dure advertentie bereikt u hiermee slechts 20 potentiële klanten.

Wat als we ons richten op juist die doelgroep waarvan we weten dat zij interesse hebben in uw top product? En wat als u zich kunt voorstellen aan deze klanten en u hun een rondleiding kunt geven in uw winkel? Als u zich direct kunt richten tot deze potentiële klanten en u hun kunt vertellen over meer van uw goede producten, dan maakt dat uw reclame campagne veel efficiënter!

Efficiënt adverteren met Online Reclame Campagnes

We houden nog even ons voorbeeld aan, maar in plaats van gedrukte reclame kiezen we voor een online marketing campagne en gebruiken hiervoor de mogelijkheden van online reclame via zoekmachines. We blijven ons richten op uw doelgroep, maar we verhogen de oplage naar volledig Amsterdam en bereiken daarmee ruim 800.000 personen. We richten ons op die 2% waarvan we weten dat zij mogelijk interesse hebben in uw top product.

Hiermee bereiken we geen 20 potentiële klanten, maar we bereiken hiermee 16000 potentiële klanten. En dat is een Top Rendement!

Wil u ons graag inzetten voor zoekmachine marketing? Of het herschrijven of redigeren van uw huidige webteksten? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Liberty Solutions is bereikbaar via 085 – 7730303 en info@libertysolutions.nl. Via deze website kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, sturen wij u een offerte toe. Hierin hebben wij alle mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Wilt u meer weten over doelgerichte online reclame campagnes?
Wij informeren u graag over de mogelijkheden van Zoekmachine Marketing.

Dat wil ik ook! Doe mij maar een offerte!